fotografie icoon

Fotografie

Fotografie afbeelding

Foto wordt opvallende social template

Overal om je heen kom je ze tegen. Portretten op lokatie of bijvoorbeeld selfies. We kijken er graag naar. We gebruiken het liefst portretfoto’s van trotse medewerkers in hun werkomgeving. Vooral in campagnes werken gezichten of teamfoto’s erg goed en zien we een verhoogd klikgedrag. Uiteraard sluit de foto qua beleving aan op de doelgroep. Een potentiële medewerker moet zichzelf erin herkennen of bijvoorbeeld een stukje cultuur/ sfeer ervaren.

Trotse medewerkers fotograferen in hun werkomgeving. Verschuif het pijltje hieronder en zie hoe foto’s tot leven komen als krachtig wervingsmiddel. Iedereen binnen jullie organisatie zal ze graag online delen. De juiste quote en call to action in jullie huisstyle werft goed. Onze social templates maken een belangrijk onderdeel uit van succesvolle campagnes. Foto’s in combinatie met een vleugje design brengen vacatures tot leven!

voorbeeld na
voorbeeld voor

Zo werft het…

Binnen 1 dag maakt onze fotograaf diverse mooie foto’s van jullie medewerkers in action. Deze foto’s vormen de basis voor ‘social-wervings-templates’. Op het moment dat jullie een vacature hebben designen wij het social template wat past bij jullie vacante positie. Wedden dat jullie vacature een fors groter bereik zal krijgen? Uiteraard verwerken wij deze foto’s graag in doelgroep-gerichte campagnes. Voor meer informatie over de mogelijkheden zouden wij het leuk vinden om van jullie te horen.

Neem contact op

Oprechte content werft écht beter!

Ook jullie organisatie heeft unieke verhalen die raken! Wij willen jullie heel graag helpen om deze verhalen om te zetten in content die werft.

Plan een digitale presentatie of een bel-afspraak in. Samen kijken we dan naar jullie behoeften en wensen. We horen graag van jullie. Vul ons formulier in of mail naar: [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.