Video logo

Video

Video werft het beste!

Vandaag de dag verwacht iedereen video’s. Onder de 1 minuut op Linkedin en maximaal 15 seconde op bijvoorbeeld Instagram, Facebook of TikTok. Met de juiste ‘call to action’ doet jullie video wonderen.

Video is lang houdbaar, multi-inzet en qua impact het beste wervingsmiddel. Voor elk budget hebben wij interessante mogelijkheden. Willen jullie ook impact garantie!

Voorbeeld cases

case tennet
TenneT
case gp elite
GP Elite

De kracht van recruitment-video’s

Wij zien het dagelijks in onze recruitment-campagnes terug; Recruitment-video’s werven het beste. Ze zorgen voor meer sollicitanten. Maar we zien meer; potentiële nieuwe medewerkers blijven langer op een website en vacaturepagina, kunnen zich beter identificeren met een werkgeversmerk en hun potentiële nieuwe baan, komen beter voorbereid op gesprek en zijn na het zien van een recruitmentvideo vaak beter te spreken over een organisatie.

Laat het DNA van jullie organisatie zien, breng jullie organisatie tot leven en geef potentiële nieuwe collega’s alvast een kijkje in de welbekende keuken.

Een werkenbij-video, een vacature-video of team-video, wij laten het hetgeen zien wat jullie potentiële nieuwe medewerker raakt. Want de zoveelste video over ‘een fijne werkcultuur’ of ‘ fanatische voorwaarden’ gaan niet meer werven en zal eerder gezien worden als spam.  Uiteraard ontzorgen wij jullie volledig op het gebied van onder andere creativiteit, script, planning en productie.

 

Neem contact op

Oprechte content werft écht beter!

Ook jullie organisatie heeft unieke verhalen die raken! Wij willen jullie heel graag helpen om deze verhalen om te zetten in content die werft.

Plan een digitale presentatie of een bel-afspraak in. Samen kijken we dan naar jullie behoeften en wensen. We horen graag van jullie. Vul ons formulier in of mail naar: [email protected]

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.